Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

"Μαύρος Πάνθηρας" θέρισε αστυνομικούς στις ΗΠΑ [video]


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες 3 αστυνομικοί είναι νεκροί ενώ 8 άτομα έχουν τραυματιστεί...



Συναγερμός σήμανε την Κυριακή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα όταν ένας ένοπλος αφροαμερικανός άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από την επίθεση που σημειώθηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα ο δράστης της επίθεσης παρέμενε ενεργός και οπλισμένος γι' αυτό και οι αρχές στη Λουιζιάνα απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Ωστόσο, συγκεχυμένες πληροφορίες που μεταδίδονται τώρα από ΜΜΕ στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ο δράστης συνελήφθη ή έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Ο Ντον Κόπολα, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη της Λουιζιάνας, δήλωσε ότι «πολλοί αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από πυρά» στο τηλεοπτικό δίκτυο WAF89, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κατά τις οποίες ξέσπασαν οι πυροβολισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Μπατόν Ρουζ ο θάνατος ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά είχε προκαλέσει κύμα διαμαρτυριών και οργισμένες διαδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.