Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Στην Ψέριμο ψάχνει την γαλήνη του ο... κουρασμένος Καραμανλής [εικόνες]


7 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο... μουγγός πρώην Πρωθυπουργός συνεχίζει να αναζητά το μέρος που θα του προσφέρει την πολυπόθητη ξεκούραση...



Στην Ψέριμο βρέθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο Κώστας Καραμανλής που βρίσκεται στην Κω για διακοπές, έφτασε στο γραφικό νησί της Ψερίμου το πρωί, μαζί με την οικογένεια του, συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Βαληνάκη.
Ο Κώστας Καραμανλής και η συντροφιά του, αφού απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά της Ψερίμου, το μεσημέρι γευμάτισαν στην παραδοσιακή Ταβέρνα «ΜΑΝΩΛΑΣ» τρώγοντας παραδοσιακούς θαλασσινούς μεζέδες,αλλά και κατσικάκι Ψερίμου κοκκινιστό φτιαγμένα όλα από τα χέρια της Φωτεινής.
Και φυσικά το γεύμα συνοδεύτηκε από φρούτα Ψερίμου ,σταφύλια,σύκα και φραγκόσυκα αλλά και από φανουρόπιτα λόγω της εορτής του Αγίου Φανουρίου.
Λίγο μετά τις 6.00 απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής και η παρέα του αναχώρησαν για να επιστρέψουν στην Κω.
Στη φωτογραφία ο Κώστας Καραμανλής ανάμεσα στη Φωτεινή και το Γιώργο, ιδιοκτήτες της Ταβέρνας.
karamanlis
Τα φρούτα και η φανουρόπιτα που συνόδευσαν το γεύμα
Πηγή: http://kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.