Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Νεκροί 34χρονος και 37χρονος σε τροχαία που σημειώθηκαν σε Χαλκιδική και Σέρρες


Σήμερα (17-09-2016) τα ξημερώματα στο 27ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανίων - Παλιουρίου Χαλκιδικής...


 μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 34χρονος, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανίων.
Επίσης, σήμερα (17-09-2016) το πρωί στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας στο ύψος της Διασταύρωσης Δαφνουδίου, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσαν 26χρονος το ένα και 37χρονος το άλλο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη 2 άτομα ηλικίας 39 ετών. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 37χρονου οδηγού και ο τραυματισμός των 2 επιβατών και του 26χρονου άλλου οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.