Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Πρώην δήμαρχος του Οχάιο βίαζε συστηματικά 4χρονο


Επί τουλάχιστον δύο χρόνια βίαζε ένα τετράχρονο κορίτσι πρώην δήμαρχος μίας μικρής πόλης του Οχάιο...


Ο Ρίτσαρντ Κίναν, είχε ομολογήσει το έγκλημά του στη σύζυγό του, τον αδελφό του, την κουνιάδα του και σε έναν ιερέα, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το παιδί «συμμετείχε πρόθυμα».
Στον 65χρονο δήμαρχο της πόλης Χάμπαρτ του Οχάιο επί έναν χρόνο (2010-2011) έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και έχει παραπεμφθεί σε δίκη. Αυτή τη στιγμή ωστόσο βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση. Αν και έχει ομολογήσει το έγκλημά του, τον προηγούμενο μήνα δήλωσε αθώος.
Ο δήμαρχος είχε επίσης επισκεφθεί και ψυχολόγο, αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Daily News, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις διότι παρενοχλούσε το θύμα του συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Επέμενε ωστόσο ότι το 4χρονο κορίτσι συναινούσε και μάλιστα ήταν εκείνο που το προκάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.