Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τόλης Βοσκόπουλος κριτής σε ριάλιτι


Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του από...


 τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της σοβαρής ουρολοίμωξης που είχε, ωστόσο το όνομά του υπάρχει ήδη στα συρτάρια του προέδρου του ομίλου του Ant1 Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές μαζί του προκειμένου να είναι εκείνος ο τρίτος κριτής στο «Rising Star».

Πρόκειται για το όνομα – έκπληξη, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, που εάν τελικά οι προσπάθειες του τηλεοπτικού σταθμού ευοδωθούν και ο «άρχοντας της πίστας» πει το πολυπόθητο «ναι» θα δημιουργήσει πραγματικά σεισμό. Ο ίδιος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε και να διαψεύσει την είδηση στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ποντάρει στη συνεργασία του με την τραγουδίστρια. Και ο Χρήστος Μάστορας θα έχει μία θέση στην επιτροπή του «Rising Star» εξάλλου το όνομα του frontman του συγκροτήματος Melisses είχε ακουστεί από νωρίς για το σόου.

Τέλος η έκπληξη του «Rising Star» ακούει στο όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο μεγάλος ερμηνευτής μετά την περιπέτεια με την υγεία του είναι έτοιμος για το μεγάλο τηλεοπτικό βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.