Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Άνδρας που ήταν γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί γυναίκας που ήταν άντρας!


Την πρόθεση τους να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους, αποκάλυψαν ο Φερνάντο Μασάντο και η Νταϊάν Ροντρίγκεζ...Ο Φερνάντο που ήταν γυναίκα και έγινε άντρας, και η Νταϊάν που ήταν άνδρας και έγινε γυναίκα, τέσσερις μήνες αφότου έγραψαν ιστορία αποτελώντας το πρώτο ζευγάρι τρανσέξουαλ στη Νότια Αμερική που έφερε στον κόσμο παιδί, δηλώνουν πως επιθυμούν να το επιχειρήσουν εκ νέου.
Οι δυο τρανσέξουαλ γονείς από το Εκουαδόρ, μίλησαν στο BBC για την μητρότητα, αλλά και για το πώς είναι η ζωή τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους.
Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το όνομα του μωρού τους, το αποκαλούν Caraote, που σημαίνει «σαλιγγάρι», δηλώνοντας ότι: «Είμαστε όπως όλες οι άλλες οικογένειες. Παρόλο που δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα, είμαστε το ίδιο» δήλωσε ο Φερνάντο Μασάντο (πρώην γυναίκα) που έμεινε έγκυος από την Ροντρίγκεζ (πρώην άντρα).
«Επειδή είμαι τρανσέξουαλ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να γίνω μητέρα» δήλωσε από τη μεριά της η Ροντρίγκεζ.
Όσο για τον Μασάντο; Όταν ανακάλυψε πως είναι έγκυος, λέει ότι «πήρα τηλέφωνο την μητέρα μου και της έστειλα μια φωτογραφία από το τεστ εγκυμοσύνης. Άρχισα να κλαίω από ευτυχία αλλά και φόβο. Ήταν η ομορφότερη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.