Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο... «χουντοπασόκος» αντιστράτηγος απαντά με αγωγές στον Καμμένο!


Απάντηση στον υπουργό Άμυνας δίνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δρακωνάκης, τον οποίο ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε «χουντοπασόκο»....



Ο κ. Δρακωνάκης απορρίπτει τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου και προειδοποιεί ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του απέναντι στον υπουργό Άμυνας.

Η διαμάχη των δύο είχε ξεκινήσει από τη στιγμή που ο κ. Δρακωνάκης «απαγόρευσε» στον κ. Καμμένο να φορά τη στολή των ΟΥΚ.

Το χρονικό

Στην επιστολή του ο αντιστράτηγος ε. α. Ιωάννης Δρακωνάκης, επίτιμος διοικητής της 1ης μεραρχίας πεζικού, αμφισβητεί στον υπουργό Εθνικής Άμυνας το δικαίωμα να εμφανίζεται με στολή αξιωματικού.

Ο υπουργός, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη, στον κ. Δρακωνάκη, χαρακτηρίζοντάς τον άνθρωπο του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου. «Με την υπογραφή του κ. Δρακωνάκη έχουν περάσει όλα τα εξοπλιστικά του ΓΕΣ», τόνισε και συνέχισε: «Το 1994 ο συγκεκριμένος στρατηγός, παραπέμφθηκε στο στρατοδικείο γιατί με ευθύνη δική του τραυματίστηκε θανάσιμα στέλεχος τη ομάδος του. Με πολιτική παρέμβαση του Άκη, δεν παραπέμφθηκε τότε στο στρατοδικείο και μετατέθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στο τμήμα εξοπλισμών».

Ο υπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υπάρχει μία ειδική πολιτική ομάδα, αυτή των… «χουντοπασόκων». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «Την ώρα που (ο στρατηγός) υπηρετούσε τον Α. Τσοχατζόπουλο, έκανε αναρτήσεις στο ιντερνέτ που έλεγε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο εθνάρχης), ευθύνεται για την τραγωδία της Κύπρου και ότι καλώς έκαναν πραξικόπημα και ότι δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί που έκαναν το πραξικόπημα για την εισβολή και την κατοχή. Γι αυτό και ο «χουντοπασόκος είναι ένα ειδικό μόρφωμα που εξαλείφεται», κατέληξε.

Όσον αφορά στη στολή, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι «την στολή μου την προσέφεραν και την έχουν φορέσει όλοι οι διατελέσαντες υπουργοί Άμυνας, όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Αβραμόπουλος. Ακόμα είπε ότι στολή φορούν και οι υπουργοί Άμυνας των άλλων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.