Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μετέφερε στη βαλίτσα της τα σπλάχνα του συζύγου της!


Τα… σπλάχνα του συζύγου της μετέφερε στις βαλίτσες της μια γυναίκα που έφτασε από το Μαρόκο σε αεροδρόμιο της Αυστρίας...



Οι τελωνειακές αρχές στο αεροδρόμιο Γκρατς στα νότια της χώρας ανακάλυψαν κατά τον έλεγχο στις αποσκευές της γυναίκας δύο δοχεία στα οποία τα εντόσθια ήταν προσεκτικά συσκευασμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Die kleine Zeitung".
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA το υπουργείο Οικονομικών, η αρχή στην οποία υπάγονται οι τελωνειακές υπηρεσίες.
Η γυναίκα δικαιολόγησε την ενέργειά της εξηγώντας ότι υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της ήταν θύμα δηλητηρίασης– ένας Μαροκινός που γεννήθηκε το 1976 σύμφωνα με την εφημερίδα– και ήθελε να δώσει τα σπλάχνα του προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις!
Η αστυνομία δεν παρενέβη, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.