Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κατρούγκαλος ή το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ λέει ψέματα για τον ΕΔΟΕΑΠ;


Την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά και την επίσημη κατάργηση του αγγελιόσημου την Παρασκευή...




Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των εργοδοτών και των εργαζομένων στον Τύπου, προκειμένου να εξεταστούν οι πιθανές λύσεις.

Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την έκπληξή του για τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με «τη δήθεν αιφνίδια κατάργηση του αγγελιοσήμου». Όπως εξήγησε, από την αρχή προσπαθήσαμε να σώσουμε το αγγελιόσημο ως έναν οιωνεί εργοδοτικό πόρο. Ωστόσο, συνέχισε, κάτι τέτοιο δεν καταφέραμε να το επιτύχουμε.

«Ζητήσαμε μία παράταση της κατάργησης αρχικά έως τον Ιούλιο και σε δεύτερη φάση, έως τις 15 Σεπτεμβρίου» πρόσθεσε. «Είχα ενημερώσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι αυτή ήταν η τελευταία παράταση και επομένως, δεν πρόκειται ούτε για σοκ, ούτε για αιφνίδιο θάνατο» κατέληξε ο υπουργός Εργασίας.

Πάντως, το Σάββατο, στην συνδιάσκεψη των Προέδρων των Ενώσεων, υπό την ΠΟΕΣΥ, δεν φάνηκε να υπάρχει κοινή γραμμή ενόψει της συνάντησης την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.