Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη


Αρχικά απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και στη συνέχεια τις κάμερες παρακολουθήσης...Θύμα διάρρηξης έπεσε γνωστός νευροχειρουργός στην Εκάλη το βράδυ του Σαββάτου....


Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:15 όταν τρεις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο σπίτι του γιατρού την ώρα που αυτό ήταν άδειο.

Αρχικά απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και στη συνέχεια το κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσης, στο οποίο, όμως, έχουν καταγραφεί κάποιες από τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο χώρο στον οποίο βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο του γιατρού, μέσα στο οποίο, κατά πληροφορίες, φύλαγε εκτός από χρήματα και τιμαλφή και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Οι τρεις άγνωστοι άνδρες αφού πήραν όλο το χρηματοκιβώτιο, στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο.

Αυτό που ερευνά, πλέον, η αστυνομία είναι το ενδεχόμενο οι ληστές να είχαν εσωτερική πληροφόρηση καθώς γνώριζαν ακριβώς πώς να κινηθούν και τι να κάνουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.