Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αλαβάνος: Μαφιόζικο στυλ η κυβέρνηση Τσίπρα!


Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο άνθρωπος που ανέδειξε στην πολιτική τον Αλέξη Τσίπρα και τον έχρησε αρχηγό του κόμματος, σε συνέντευξή του τον χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ μαφιόζο!...




«Έχουμε πολλές συμπτώσεις και ανησυχητικά φαινόμενα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και το θέμα Στουρνάρα που δείχνουν ένα μαφιόζικο στυλ το οποίο υπεισέρχεται στην λειτουργία της Κυβέρνησης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Πρόεδρος του κόμματος “Σχέδιο Βήτα”.

Τόνισε ότι “ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ όπως οι 53 πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν λευκό μητρώο επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αφηρημένες διατυπώσεις, δεν του σώζει όμως τίποτα είναι συνένοχοι και καταδικασμένοι από τον λαό για την υπογραφή του σκληρότερου μνημείου».

Ο κ. Αλαβάνος εκτίμησε πως είναι πάρα πολύ πιθανή αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ αλλά είναι ουσιαστικό ότι δεν θα αλλάξει το πλαίσιο της πολιτικής όπως συνέβη και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Επέμεινε στη θέση ότι «πρέπει να γίνει στάση πληρωμών και η Ελλάδα να προχωρήσει προσωρινά σε εθνικό νόμισμα που θα τις δώσει κυρίως τη ρευστότητα για να κινηθεί η οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.