Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιδήμαρχος Θάσου: "Θα ζητήσουμε απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ και μείωση ΦΠΑ από τον Α.Τσίπρα"


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θάσου Γιάννης Πλαφαδέλης, μίλησε στον "Focus 103,6 fm" για τη μάχη με τη φωτιά που...


 μαίνεται τις τελευταίες μέρες και τόνισε αυτή την ώρα υπάρχει σχετικός έλεγχος στα μέτωπα, αλλά «ο άνεμος δεν είναι μαζί μας» όπως υπογράμμισε.
Αφού επιβεβαίωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Τετάρτη, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: «η επόμενη μέρα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει αλλά αυτή την ώρα δεν έχουμε χρόνο να την σκεφτούμε το πρόβλημα είναι τεράστιο έχει πληγεί η οικονομία του νησιού. Θα πρέπει να δούμε και οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης και θα ζητήσουμε απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ και μείωση ΦΠΑ».
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο νησί με Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.