Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Βέλγιο: Ανθρωποκυνηγητό για τον καλλιτέχνη που ζωγραφίζει... πέη σε κτίρια!


Τεράστια πέη, με μέγεθος μεγαλύτερο από δύο ορόφους έχουν κατακλύσει τα κτίρια στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, προκαλώντας...


 τεράστια αναστάτωση στις αρχές, οι οποίες αναζητούν εναγωνίως τον καλλιτέχνη που έκανε το τεράστιο και «ειδικού θέματος» graffiti.
Στον ίδιο χρεώνεται ένα ακόμη -αν μη τι άλλο- τολμηρό δημιούργημα σε κτίριο των Βρυξελλών, το οποίο παρουσιάζει μία γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται, προσελκύοντας τα βλέμματα των χιλιάδων περαστικών, από μεγάλη απόσταση.
Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης δεν έχει εντοπιστεί, ενώ κανείς από τον στενό κύκλο της ομάδας που φιλοτεχνεί τα κτίρια της βελγικής πρωτεύουσας, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι, ή τουλάχιστον δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά του.
Η βελγική αστυνομία έχει ήδη ενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους της περιοχής που φαίνεται να «εκφράζεται» ο μυστηριώδης καλλιτέχνης, προκειμένου να εντοπιστεί και -τουλάχιστον- να διακόψει τη δράση του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.