Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκατινιάζεται με τον Λαζόπουλο ο Βερύκιος


Φαίνεται πώς ολοένα και περισσότερα στελέχη του Alpha αρχίζουν σιγά - σιγά να επιτίθενται στον Δήμο Βερύκιο, το alter ego του Δημήτρη Κοντομηνά...Με ένα τουίτ απάντησε στις καταγγελίες του Λάκη Λαζόπουλου για την υπόθεση με τις περούκες, ο Δήμος Βερύκιος.

Χθες η ιστοσελίδα του Λάκη Λαζόπουλου επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, ο ανταποκριτής του Alpha Θάνος Δημάδης είχε εντολή να παρακολουθήσει τον Νίκο Παππά.
Ο Δήμος Βερύκιος έγραψε:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιστοσελίδα έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο ανταποκριτής του Alpha στην Αμερική Θάνος Δημάδης, πρωταγωνιστής του "Περούκα gate", είχε εντολές από προισταμένους του να λειτουργήσει όπως λειτούργησε. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο όπως αναρτήθηκε στο altsantiri.gr.
" Στον απόηχο του χθεσινού σκανδάλου #perouka_gate, το οποίο ομολογουμένως προκάλεσε θυμηδία στην πλειοψηφία του κόσμου και σκεπτικισμό στη δημοσιογραφική πιάτσα, τα ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το αν οι δύο δημοσιογράφοι ενήργησαν αυτοβούλως ή αν έλαβαν εντολές.
Τα δεδομένα
 • Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι την ελληνική αποστολή και τον Νίκο Παππά, με στόχο να εξακριβώσουν τι ακριβώς κάνει στη Νέα Υόρκη.
 • Πλαστογραφούν την υπογραφή του Γιώργου Χριστοφορίδη, συνεργάτη του Νίκου Παππά, για να πληρώσουν τα ποτά που πήραν.
 • Στην εξακρίβωση από τις αμερικανικές Αρχές ισχυρίστηκαν ότι είναι μέλη της ελληνικής αποστολής, ψευδώς.
 • Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι σκοπός τους ήταν να φωτογραφήσουν τον κ. Παππά που διέμενε στο ξενοδοχείο.
 • Μέσω social media, o μεν Σουλτογιάννης χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί συλλήψεων αστεία ενώ μιλά για «δημοσιογραφικό καθήκον». Επιπλέον, αρνήθηκε ότι είχε μεταμφιεστεί γεγονός που διαψεύδεται από φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν περούκες στα προσωπικά αντικείμενα των δημοσιογράφων. Ο δε Δημάδης, δεν αρνήθηκε το περιστατικό και το παρουσίασε μάλλον ως κοινή πρακτική και συνηθισμένο γεγονός.
 • Οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης πλαστογράφησαν την υπογραφή του Γιώργου Χριστοφορίδη για να χρεώσουν τις μπύρες που ήπιαν στα έξοδα της ελληνικής αποστολής. Κανείς από τους δύο δεν απάντησε γιατί.
Τα ερωτήματα
 • Οι δημοσιογράφοι έδρασαν αυτοβούλως ή έλαβαν εντολές από τους προϊσταμένους τους;
 • Πως κάποιος παίρνει το ρίσκο να πλαστογραφήσει υπογραφή με δική του πρωτοβουλία;
 • Αν έλαβαν σχετικές εντολές μήπως αυτές συνδέονται με τις τηλεοπτικές άδειες;
 • Μήπως οι εντολές ήταν «βγάλτε λαβράκι να τελειώσουμε τον Παππά»; Κάτι που αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις των δημοσιογράφων Σουλτογιάννη και Δημάδη στο Twittersoultodimadis
 • Μήπως η πλαστογράφηση για ένα μικροποσό ήταν δοκιμαστική για να κάνουν στη συνέχεια μεγαλύτερη κατανάλωση με ακριβότερα είδη για να χρεωθεί και πάλι στην ελληνική αποστολή με απώτερο σκοπό ρεπορτάζ με τίτλο «Την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν ο Νίκος Παππάς τρώει χαβιάρι και κάνει τουρισμό στη Νέα Υόρκη»;
 • Μήπως η πλαστογράφηση θα εξυπηρετούσε στην πρόσβαση σε παραστατικά εξόδων και αναλυτικούς λογαριασμούς του συνόλου της ελληνικής αποστολής στο ξενοδοχείο;
Μέσα από τον Alpha οι εντολές στο Δημάδη
Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του altsantiri.gr, οΘάνος Δημάδης δεν έδρασε αυτοβούλως. Αντιθέτως, οι εντολές δόθηκαν από προϊσταμένους του καναλιού και μάλιστα ερήμην του προέδρου του Alpha, με στόχο τηναποδόμηση του Νίκου Παππά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.