Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Εικόνες θλίψης από τα άδεια γραφεία του MEGA


Eικόνες που προκαλούν θλίψη για το άλλοτε κραταιό και πραγματικά «Μεγάλο Κανάλι» αντικρύζει κανείς στην αίθουσα σύνταξης και σε ολόκληρο το κτίριο της Μεσογείων...



Τα ονόματα των δημοσιογράφων έχουν μείνει στις καρέκλες των γραφείων, οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους διακοσμούν τα γραφεία τους, εκείνοι όμως δεν είναι εκεί, μετά την επίδοση της απόφασης για επίσχεση εργασίας, καθώς παραμένουν επί πέντε μήνες απλήρωτοι.
Οι κρεμάστρες έμειναν εκεί για να θυμίζουν πως μέχρι πριν λίγες μέρες εκεί κρέμονταν τα ρούχα των παρουσιαστών.

Δείτε τις φωτογραφίες από το άδειο κανάλι...















Εν τω μεταξπύ, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι έχουν χωριστεί στα δύο: σε εκείνους που προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας και σε εκείνους που δεν έκαναν επίσχεση. Οι δεύτεροι, με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι το κανάλι δεν κλείνει και υπογραμμίζουν ότι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούν να παλεύουν για να μείνει το κανάλι ανοιχτό.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega:

«Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

To Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδα του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. Ευρώ.

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας.
Ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του κρατώντας το Mega ψηλά».



πηγη: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.