Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Χρήστος Κούτρας και τo ανύπαρκτo Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ [video]


Οργή επικρατεί στον δημοσιογραφικό κλάδο με την ανύπαρκτη εδώ και μήνες αντίδραση του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ, με την φημολογία και τα σκληρά σχόλια ότι λειτουργούν ως πρόθυμοι του Μαξίμου να περισσεύουν...
Μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες που άφησε εκτός -μεταξύ άλλων- τον Alpha και το Star, η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ είναι έκρυθμη. Αρκετές εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέσα από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Κούτρας ξέσπασε κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, και μίλησε έξω από τα δόντια:

«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα και σήμερα το ανακάλυψε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Βγήκε, λοιπόν, ο κος Σταμάτης Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ FM πριν από λίγη ώρα και ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Έχει κάνει τις εξής δηλώσεις: «Οι επιχειρήσεις αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Θα σκουπίσουμε τα χρέη»;

Σώπα πρόεδρε! Όταν είχες έρθει εδώ, στην αίθουσα σύνταξης, σε μένα προσωπικά, εγώ σε ρώτησα «τι θα γίνει με τις άδειες;», μου είχες πει να εξετάσουμε αν έχουμε έννομο συμφέρον. Η ΕΣΗΕΑ είναι η πρώτη που θα έπρεπε να είχε προσφύγει δικαστικά στον νόμο του Παππά. Η πρώτη! Δεν έγινε τίποτα, το παραμικρό! Αφωνία! Και έβγαλε μια ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν ο διαγωνισμός σε εξέλιξη. Έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσής μας 22:24. Και τώρα χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους ανέργους. Προετοιμάστε τα ταμεία Πρόεδρε που θα υποδεχθούν τους ανέργους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.