Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το έστησε η νύφη και... του ΄σωσε την ζωή! [photos]


Αγιο είχαν κυριολεκτικά δεκάδες άνθρωποι προσκεκλημένοι και συμμετέχοντς; σε γάμο που έγινε στη Λέρο....



Τμήμα οροφής εκκλησίας κατέρρευσε, λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή και ενώ στον προαύλιο χώρο βρισκόταν ο γαμπρός και δεκάδες προσκεκλημένοι αναμένοντας την νύφη.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου. Από την κατάρρευση τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.

«Ευτυχώς που καθυστέρησε η νύφη διότι αλλιώς θα είχαμε τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας, ότι την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν στην αυλή της εκκλησίας περίπου 200 προσκεκλημένοι, οι οποίοι αν ήταν μέσα θα υπήρχαν θύματα. Ο γάμος τελικά έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας με καθυστέρηση αρκετής ώρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.