Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: Την έπεσαν στον Τόσκα! [video]


Οργή λαού, από αγανακτισμένους κάτοικους της Μεσσηνίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία αντιμετώπισαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας...



Οι δυο τους επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές και κατά τη διάρκεια της «αυτοψίας» τους, τα άκουσαν από τους κατοίκους που εξέφρασαν την οργή τους για τη μη υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούνταν στην περιοχή, αλλά και για το γεγονός ότι έμειναν αβοήθητοι από τις αρμόδιες αρχές.

«Μας έπνιξε, μας έπνιξε» φώναζαν απελπισμένοι οι κάτοικοι της Καλαμάτας, αποδοκιμάζοντας παράλληλα το γεγονός ότι Τόσκας και Κωνσταντινέας επισκέφθηκαν την περιοχή με κοστούμια, ενώ ο κόσμος παλεύει με τη μανία της φύσης. «Ήρθατε με τα κουστούμια, ενώ έπρεπε να έρθετε με φτυάρι», διαμαρτυρήθηκε μια κάτοικος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.