Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο εμετικός Παπαχριστόπουλος, που χλευάζει υποψήφιους άνεργους δημοσιογράφους [video]


Προκλητική, απαράδεκτη και εμετική δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου για τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, που ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και για τις χιλιάδες απολύσεις που θα φέρει στα κανάλια που δεν πήραν άδεια...



"Εγώ προσωπικά ούτε έναν εργαζόμενο, όχι χίλιους, ούτε έναν εργαζόμενο και πράγματι την κραυγή αγωνίας της κυρίας Τσικρίκα την ακούω με πολύ σεβασμό, για όνομα του Θεού" είπε αρχικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Έπειτα ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου "Και τι θα κάνετε γι’ αυτό;", είπε: "Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα συναισθηματικό. Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται" είπε.

Η απάντησή τουπροκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο να ακούγεται να λέει "έλεος".

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μαζί με τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα

"Ακούστε με λίγο, δεν θέλω κανένα σχόλιο κύριε Κουμουτσάκο. Αφήστε το έλεος. Δεν σας διέκοψα", είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.