Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ρώσοι σκάβουν τον τάφο τους, για να ξεπεράσουν τον φόβο του θανάτου! [video]


Ίσως ο πιο έντονος και ο πλέον ανυπέρβλητος φόβος για έναν άνθρωπο είναι αυτός του θανάτου...


 Ωστόσο, στη Ρωσία πιστεύουν ότι βρήκαν τον ιδανικότερο τρόπο για να τον ξεπεράσουν: αντιμετωπίζοντάς τον και μάλιστα πληρώνοντας όσο – όσο!
Ο Σεργκέι Βολκόφ δημιούργησε μια επιχείρηση η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να σκάψει τον ίδιο του το λάκκο και να ξαπλώσει κλεισμένος μέσα σ' ένα φέρετρο, ώρες ολόκληρες. Κι όλα αυτά έναντι 3.000 ρουβλίων.
Ο Βολκόφ δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ πως η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί μέρος μιας θεραπείας και πως έχει βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες του να αντιμετωπίσουν εκτός από τον φόβο του θανάτου και την κλειστοφοβία.
Πάντως πολλοί είναι και οι επικριτές της θεραπείας που αντιδρούν έντονα, υποστηρίζοντας πως στόχο δεν έχει να βοηθήσει όσους φοβούνται τον θάνατο, αλλά να πλουτίσει ο Βολκόφ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική και γενικά την ιατρική.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.