Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Σαββίδης: Προτίθεμαι να αγοράσω κανάλι που δεν πήρε άδεια και να προστατέψω τις θέσεις εργασίας[video]


O Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και απάντησε στις κατηγορίες που έχουν εξαπολύσει εναντίον του σχετικά με τις προθέσεις του...


Όπως είπε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με έναν έκ των τεσσάρων υπερθεματιστών που εξασφάλισαν τις άδειες πανελλλαδικής εμβέλειας και τόνισε ότι η είσοδος του στο χώρο των media παραμένει ακόμα πιθανή.
«Από τη νύχτα που έκανα αυτά τα σχόλια, δεν ξανασχολίασα αυτό το γεγονός. Τη σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα όταν η πρότασή μου ανέβηκε στα 61,5 εκατομμύρια. Είναι ένας διαγωνισμός, που κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει και έδωσα συγχαρητήρια σ΄ αυτούς, που κέρδισαν.
Υπάρχουν άνθρωποι, όμως, που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σ’ αυτό. Τη σοβαρότητά μου θα την δείξω και στο μέλλον. Θέλω να έχω συμμετοχή στα Media, ο χώρος με ενδιαφέρει. Στο πλαίσιο της προστασίας των θέσεων εργασίας των εργαζομένων, προτείνω στα κανάλια που έχασαν τον διαγωνισμό, αλλά και στον ΑLPHA να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διασφαλιστούν. Θα μπορέσω να βρω έναν τρόπο και θα μπω σε μια συνεργασία με τα πρόσωπα, που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σ΄ αυτούς, που κέρδισαν την άδεια», σχολίασε ο Ιβάν Σαββίδης και πρόσθεσε:
«Είμαι ο πρώτος, που λέω πάντα ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος με τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των Media. Αυτή η ανακοίνωση, είναι η επίσημη θέση μου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.