Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μπουτάρης στηρίζει Κυριάκο για Πρωθυπουργό! [video]


«Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος από όλους»...




Με τον δήμαρχο Θεσσαλονικης είχε συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στο κτίριο ο δήμαρχος και στην συνέχεια ανηφόρισαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται στο γραφείο του.

«Με τις σκάλες και τα πόδια;» ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο Γιάννης Μπουτάρης. Τελικά πήραν το ασανσέρ!

Στη συνάντηση Μητσοτάκη -Μπουτάρη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας Λευτερης Αυγενάκης και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ, Βίκυ Ευταξά και ο δημοτικού σύμβουλος Σωκράτης Δημητριάδης.

Από το δήμο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στη σύσκεψη οι αντιδήμαρχοι: Έλλη Χρυσιδου, Λίνα Λιάκου, Νίκος Φωτίου, Καλυψώ Γούλα, Πέρρος Λεκάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με ποσά ανοικοίνωσαν Μητσοτάκης και Μπουτάρης συζήτησαν για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης που ειναι πολλά, ενώ για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε την προτίμησης του στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως είναι ο καλύτερος γιατί ξέρει δημόσια διοίκηση.

Οι δυο άνδρες ξεκαθάρισαν βέβαια πως προέρχονται απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.