Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδού η Ελλάδα του Τσίπρα: Ουρές για λίγα τρόφιμα! [photo - video]


Εκατοντάδες είναι οι Πατρινοί που έχουν στηθεί από τα χαράματα στηθεί έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας προκειμένου να παραλάβουν μόλις ελάχιστα τρόφιμα...Πρόκειται για τα είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας.

Γύρω στις 8.10 ξεκίνησε η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους, που για την περιοχή ανέρχονται σε 6.000 οικογένειες.


Από τον Κοινωνικό Οργανισμό έχει προβλεφθεί η διανομή να γίνει σε τρεις ημέρες, με αρχή από σήμερα, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων.
Για το λόγο αυτό, άνθρωποι του Δήμου Πατρέων, έχουν λάβει μέτρα για την τήρηση της σειράς, τοποθετώντας κιγκλιδώματα, ενώ και τη διανομή των αγαθών γίνεται από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Οργανισμού, όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.
Κάθε μέρα θα εξυπηρετούνται 2.000 άτομα.

epitages-simera-3Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.