Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Άντε στο διάολο ρε Πολάκη : Τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα σάιτ ευθύνονται για το «κόπυ – πάστε» [video]


Με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απαντάει και προκαλεί σχετικά με το λεκτικό ατόπημα που έκανε χθες στη Βουλή και στη συνέχεια έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου είπε μεταξύ άλλων: «Και επειδή απ’ ότι βλέπω και εσείς αλλά και η πρόεδρος σας κάνετε κόπι πάστε τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίες είναι ένα ψέμα από πάνω έως κάτω…» εννοώντας φυσικά copy paste.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης εξαπολύει επίθεση στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι «είδαν μόνο το σόου του Κεγκέρογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε».

Ολόκληση η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Σήμερα στη Βουλή με τον Αντρέα βάλαμε πολλά πράγματα στη θέση τους με στοιχεία και αποκαλύψεις που δεν αμφισβητούνται.
Τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα Σάιτ δεν είδαν τις αποκαλύψεις για ΟΚΑΝΑ επί Λοβέρδου ,δεν είδαν το σκάνδαλο Σαλμα με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση που πήρε τιμή αποζημίωσης 1500 ευρώ επί Γρηγοράκου-Βορίδη, δεν είδαν τα στοιχεία των προϋπολογισμών και των προσλήψεων, δεν είδαν τη χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΠΥ στα νοσοκομεία ,δεν είδαν τα στοιχεία για γρίπη, ΚΕΕΛΠΝΟ, ελονοσία ……
Αλλά είδαν μόνο το σόου του Κεγκέρογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε….
Παπαγάλοι και σε αυτό το γύρο χάνετε και πλέον είστε για κλάματα»


Για να μην ο λιβανίζουμε και πολύ... αφιερωμένο το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.