Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

12χρονη έμεινε έγκυος από 40χρονο άνδρα!


Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη σε ένα νοσοκομείο στην Ανατολική Κίνα, όταν ένας 40χρονος άνδρας, έφτασε...


 με την 20χρονη (όπως ο ίδιος την δήλωσε) έγκυο γυναίκα του. Ο άντρας, είπε στους γιατρούς πως η σύζυγός του είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, και πως απλά ήθελε να της κάνουν μερικές εξετάσεις ρουτίνας ώστε να δουν αν όλα είναι καλά με το μωρό.
Ωστόσο όπως αναφέρει το star.gr, το σοκ των γιατρών ήταν μεγάλο, όταν εξέτασαν την «20χρονη» και διαπίστωσαν πως στην πραγματικότητα ήταν ένα 12χρονο παιδί!
Αμέσως, ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ στην προσπάθεια τους να μάθουν τι έχει συμβεί, άρχισαν να την ρωτάνε, με την 12χρονη να μην μπορεί να μιλήσει καθόλου την επίσημη Μανδαρινική γλώσσα.
Όσο για τον 40χρονο σύζυγό της; Απάντησε έξαλλος πως «την έφερα εδώ απλά για να εξεταστεί. Απλά κάντε την δουλειά σας και σταματήστε να ρωτάτε τόσα πολλά».
Αυτό που ψάχνουν πλέον οι Αρχές, είναι μήπως το 12χρονο κορίτσι αγοράστηκε από τον 40χρονο ως «νύφη από το εξωτερικό», ή έπεσε θύμα απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.