Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Νάουσα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπές άνω των 15.000 ευρώ


Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 4 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από οικίες...


Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 22 και 19 ετών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται και ένας 18χρονος συνεργός τους.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Νάουσα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της αναρρίχησης, διέρρηξαν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της 52χρονης ιδιοκτήτριας.
Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίστηκαν την ίδια μέρα ο 22χρονος και ο 19χρονος και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, τα παραπάνω άτομα τον τελευταίο μήνα διέπραξαν στη Νάουσα ακόμη τρεις διαρρήξεις και κλοπές από οικίες, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με
εκτιμήσεις των παθόντων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.