Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη με όπλο στο αεροδρόμιο Μακεδονία


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες το πρωί, έναν 56χρονο...


 Κατά τη διάρκεια ελέγχου, στις αποσκευές του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο έφερε οκτώ φυσίγγια.
Επίσης στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 7 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου “Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:
- δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σήμερα το πρωί, στην Πολίχνη, καθώς στην κατοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (83,2) γραμμαρίων. Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, οι παραπάνω, αντιστάθηκαν, προκειμένου να διαφύγουν, χωρίς να το επιτύχουν.
- 29χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα μικροδέμα κάνναβης 29 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.