Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Έκρηξη - γίγας από διαρροή γκαζιού - Κατέρρευσαν 2 κατοικίες [video]


Δύο κατοικίες κατέρρευσαν στο Πάτερσον του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, έπειτα από διαρροή γκαζιού...



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού και για το λόγο αυτό κλήθηκε η πυροσβεστική σε μία από τις δύο κατοικίες. Η οσμή ήταν τόσο έντονη, όμως, που οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν εισήλθαν στο υπόγειο από όπου είχε εντοπιστεί και κάλεσαν την αρμόδια υπηρεσία που διαχειρίζεται την παροχή ρεύματος και αερίου στο Νιου Τζέρσεϊ.

Αμέσως δόθηκε η εντολή εκκένωσης των κατοικιών, αλλά λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να ισοπεδωθούν η κατοικία της οικογένειας και μία παρακείμενη, ενώ σε άλλα κτίρια έχουν προκληθεί ζημιές, ενώ ξέσπασε και πυρκαγιά

«Υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού. Βγήκα έξω και είδα πολύ κόσμο να τρέχει», δήλωσε μία γυναίκα που εργάζεται σε οδοντιατρείο στην περιοχή.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν πως διαρροή γκαζιού προκάλεσε την έκρηξη, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες ή εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια, ωστόσο εκτιμάται πως όλοι οι κάτοικοι είχαν εγκαταλείψει τα κτίρια πριν το περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.