Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Βαρδινογιάννης έκλεισε την πόρτα στον Σαββίδη


Σε ναυάγιο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επίδοξο καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη με κορυφαία στελέχη του ομίλου Βαρδινογιάννη...



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lykavitos.gr o Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε οριστικά στον Ιβάν Σαββίδη ότι σε καμία περίπτωση δεν κάνει συνεταιρισμούς για τηλεοπτικό σταθμό αν δεν έχει ο ίδιος την πλειοψηφία των μετoχών και τον απόλυτο έλεγχο της διοίκησης.

Άλλωστε η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποφασίσει να κρατήσει ζωντανό το STAR και στην κατεύθυνση αυτή έχει εκπονήσει εναλλακτικό σχέδιο προκειμένου να εκπέμψει από δύο περιφερειακά κανάλια.

Σε συνδυασμό με την μετάδοση του προγράμματος και από τις πλατφόρμες του ΟΤΕ και της NOVA, το STAR θα απευθύνεται σε επτά εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πάντως οι Σαββίδης και Βαρδινογιάννης φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την αγoρά ξένου προγράμματος από την Αudio Visual.

Μετά την εξέλικη αυτή ο Ιβάν Σαββίδης βαδίζει αυτόνομα και χωρίς συνέταιρους στη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Ήδη οι Λυκουρέζος και Φωτιάδης που χειρίζονται τα νομικά θέματα έχουν αρχίσει ένα κύκλο επαφών προκειμένου να αναζητήσουν τους κατάλληλους χώρους εγκατάστασης του καναλιού.

Οι τελικές αποφάσεις για το τεχνικό ζήτημα θα ληφθούν από επιτελείο πέντε Βρετανών ειδικών στο στήσιμο τηλεοπτικών σταθμών που αναμένονται να φτάσουν απόψε το βράδυ στην Αθήνα και θα παραμείνουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρότζεκτ.

Για να ξέρετε το ακριβώς συμβαίνει ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφές και με κορυφαία στελέχη της ΝΔ τα οποία διαβεβαίωσε ότι ο σταθμός δεν θα έχει πολιτικό χρώμα.

Είπε επίσης ότι ένα μέρος των παραγωγών θα υλοποιείται στην Θεσσαλονίκη όπου ετοιμάζεται και ένα κεντρικό στούντιο στο ξενοδοχείο του Σαββίδη «Μακεδονία Παλλάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.