Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Πάνω απο 200 δηλητηριώδεις κόμπρες «απέδρασαν» από φάρμα


Πάνω από 200 δηλητηριώδεις κόμπρες δραπέτευσαν από φάρμα...


 επαρχίας της ανατολικής Κίνας στα τέλη Αυγούστου. Ωστόσο, μόλις οι100 από αυτές έχουν βρεθεί και οι υπόλοιπες έρπουν σε άγνωστα σημεία της περιοχής.
Οι κόμπρες είχαν ανατραφεί χωρίς άδεια και προήλθαν από 1500 αυγά κόμπρας που είχαν εισαχθεί από τη βόρεια Κίνα. Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, έχουν διατεθεί αντίδοτα και μέσα θεραπείας στους πολίτες, μετά από διαταγή της κεντρικής κυβέρνησης της χώρας.
Η είδηση της δραπέτευσης των φιδιών έχει θέσει σε συναγερμό τις Αρχές, ενώ έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Οι τοπικές Αρχές έχουν ήδη σφραγίσει τη φάρμα κι έχουν οργανώσει κυνηγούς για να εντοπίσουν τα επικίνδυνα φίδια.
Η συγκεκριμένη κόμπρα έχει μόνο ένα κεφάλι και έναν κύκλο στην πλάτη της, ο οποίος μοιάζει με φακό. Το μήκος της μπορεί να φτάσει μέχρι και το 1,5 μέτρο, ενώ ένα της δάγκωμα προκαλεί αφόρητο πόνο και το πρήξιμο γύρω από την πληγή μπορεί ακόμα και να οδηγήσει στο θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.