Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Άγρια ληστεία με θύμα 25χρονο στο Αγρίνιο


Σοβαρή υπόθεση ληστείας με δράστες τέσσερις Ρομά ερευνά η τοπική αστυνομία που προέβη...


 σε δύο συλλήψεις και αναζητά δύο ακόμη άτομα. Οι τέσσερις άνδρες άρπαξαν από 25χρονο 650 ευρώ στις 22.00 του Σαββάτου στήνοντας του καρτέρι έξω από το σπίτι του, στην οδό Τερτσέτη στο Αγρίνιο.
Το θύμα βίωσε το τρόμο όταν επέστρεφε από τη δουλειά του σε πρατήριο υγρών καυσίμων και είδε τους Ρομά να τον απειλούν με μαχαίρι και ένας εξ΄αυτών να τον χτυπά στο κεφάλι τραυματίζοντάς του. Οι Ρομά άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με επιβατηγό όχημα. Η αστυνομία χθες το πρωί συνέλαβε δύο από τους δράστες , 38 και 64 ετών, και συνεχίζει τις έρευνες για τους υπόλοιπους δύο. Τα στοιχεία του ενός είναι γνωστά και πρόκειται για 44χρονο. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία για ληστεία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.