Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στη φάκα τσαντάκιας στο Περιστέρι - Είχε επιτεθεί σε 38 γυναίκες


Σε τουλάχιστον 38 γυναίκες είχε επιτεθεί ένας 49χρονος από τις οποίες είχε αφαιρέσει τις τσάντες τους στέλνοντας μάλιστα 8 από αυτές...


 στο νοσοκομείο καθώς κατά την διάρκεια της ληστείας είχαν πέσει στο οδόστρωμα και είχαν τραυματιστεί. Ο δράστης συνελήφθη στο Περιστέρι και αναζητείται ένας 29χρονος Πακιστανός στον οποίο πουλούσε τα κλοπιμαία.
Ο δράστης αναζητούνταν εδώ και αρκετούς μήνες από τους άνδρες της ασφάλειας. Από την αρχή του χρόνου ο 49χρονος προσέγγιζε γυναίκες σε στενούς δρόμους και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους παράλληλα σωματική βία, που σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούσε τον τραυματισμό τους λόγω της πτώσης τους στο οδόστρωμα.
Από την κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες με τις οποίες έκανε τις ληστείες. Ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα διέθετε προς πώληση στον 29χρονο υπήκοο Πακιστάν που αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.