Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ - Τροπολογία ΒΟΜΒΑ του Παππά: Σε 5 ημέρες λουκέτο στα κανάλια χωρίς άδεια! [PDF]


Ακόμη και ποινές φυλάκισης επιβάλει στα στελέχη της Digea και όσους δε σταματήσουν να εκπέμπουν σε 5 ημέρες, από την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας για την παύση λειτουργίας όσων καναλιών δεν έχουν άδεια, που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή εκτάκτως ο Νίκος Παππάς...



Επιβολή ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος της Digea σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με το νέο τηλεοπτικό τοπίο προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με αυτή αυστηροποιούνται οι επιβαλλόμενες ποινικές κυρώσεις με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με χρηματική ποινή.

Ειδικότερα, όπως προβλέπεται η παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο δικαίωμα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων ή και αριθμών, η χρήση ραδιοσυχνοτήτων η αριθμών χωρίς να έχει προηγηθεί εκχώρηση σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος καθώς και η παράνομη εμπορία ή χρήση τερματικού εξοπλισμού τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή ύψους από 20.000-1,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί επίσης ότι το «μαύρο» στα κανάλια θα πέσει μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες μετά τη δημοσίευση της οριστικής χορήγησης των αδειών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως από τον κ. Νίκο Παππά.

***ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12.51πμ

Όλα στον... αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-Greece αποσύρεται η τροπολογία του Νίκου Παππά για το κλείσιμο των καναλιών, ύστερα από παρέμβαση του Νίκου Βούτση για προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις Παππά, πριν λίγο:



Δείτε όλη την τροπολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.