Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η είσοδος στην περιβόητη «Περιοχή 51» δεν είναι εύκολη υπόθεση... [video]


Η «Περιοχή 51» (Area 51) θεωρείται ανέκαθεν από τους απανταχού συνωμοσιολόγους ως...


 το μέρος όπου εμφανιστεί UFO, ενώ θεωρούν ότι οι ΗΠΑ έχουν εκεί απόρρητες εγκαταστάσεις όπου λαμβάνουν χώρα κάθε λογής περίεργα προγράμματα.
Αν και φυσικά όλα αυτά τα αρνείται η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η περιοχή παραμένει αδιάβατη καθώς εκεί είναι απόρρητες βάσεις των ενόπλων δυνάμεων. Έτσι, όταν δύομοτοσικλετιστές- YouTubers επιχείρησαν, στο πλαίσιο «περιπετειώδους τουρισμού», να εισέλθουν σε χώρο της «Περιοχής 51» όπου, όπως προειδοποιούσε πινακίδα, επιτρέπεται η χρήση θανατηφόρας βίας δεν έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής!
Τους μοτοσικλετιστές σταμάτησαν ένοπλοι άνδρες με στολές παραλλαγής οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο και μετά τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν (λέγοντάς τους πως αν δεν φύγουν θα καλέσουν την αστυνομία που θα τους γράψει πρόστιμο 700 δολαρίων), με τον έναν να σχολιάζει πως ήταν «πολύ επιθετικοί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.