Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ένας 68χρονος εκατομμυριούχος έμαθε ότι η 24χρονη σύζυγός του ήταν η εγγονή του!


Ένας 68χρονος εκατομμυριούχος και η αγαπημένη του 24χρονη σύζυγος από τη Φλόριντα υπέστησαν ένα ισχυρό σοκ όταν...


 λίγο μετά τον γάμο τους έμαθαν τυχαία ότι στην πραγματικότητα είναι παππούς και εγγονή!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, ο άνδρας και η 24χρονη κοπέλα, που μένουν μαζί στο Μαϊάμι και έχουν σχέση εδώ και τρεις μήνες, ανακάλυψαν την τραγική σύμπτωση όταν ξεφύλλιζαν ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες, σύμφωνα με τη Florida Sun Post.
Στο άλμπουμ υπήρχαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν τα παιδιά που έχει ο 68χρονος από τον πρώτο του γάμο, με τα οποία έχει χαθεί εδώ και καιρό.
Η σύζυγός του αναγνώρισε τον μεγαλύτερο γιο του άνδρα της, ο οποίος είναι συγχρόνως και πατέρας της!
«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες με διαπέρασε ένα κύμα απελπισίας», είπε η 24χρονη μιλώντας στην Florida Sun Post.
O άνδρας, που πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του το 2009 αντιμετώπιζε την ίδια περίοδο οικονομικά προβλήματα αλλά η τύχη του χαμογέλασε δύο χρόνια αργότερα και κέρδισε εκατομμύρια δολάρια σε κλήρωση του τζακ ποτ.
Όταν γνωρίστηκε με τον εκατομμυριούχο η 24χρονη δούλευε σαν χορεύτρια στο Τζάκσονβιλ και είχε χάσει κάθε επαφή με τους γονείς της, μετά την πρόωρη εγκυμοσύνη της στην εφηβεία της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.