Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ανατροπή: Δεν είχε ασφάλεια ζωής ο Παντελής Παντελίδης;


Έμπειρα στελέχη στον χώρο των ασφαλειών συνεχίζουν να επιμένουν με δηλώσεις τους σε εφημερίδες και ιστότοπους ότι υπάρχει...


 ασφαλιστήριο ζωής του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο προβλέπεται αποζημίωση-μαμούθ 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έχανε τη ζωή του.
Ο μόνος λόγος τής μη καταβολής της αποζημίωσης θα ήταν να ανιχνευθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των αιματολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη ή να οδηγούσε, στην προκειμένη περίπτωση, μεθυσμένος. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (2,72mg/λίτρο αίματος), με τον οργανισμό του να είναι όμως καθαρός από ναρκωτικές ουσίες.
Παρόλα αυτά η εφημερίδα «Freddo» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι «άνθρακες ο θησαυρός» του ενός εκατομμυρίου, αφού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Μπάμπη Λυκούδη, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής.
Μιλώντας στην εφημερίδα ο κ. Λυκούδης ξεκαθάρισε: «Ο Παντελής Παντελίδης σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητος ότι δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας από την Ιnteramerikan, όχι όμως ασφάλεια ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.