Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μόνο τα... τυπικά συζητήθηκαν στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες


Για το τυπικό σκέλος των προσφύγων που έχει ασκηθεί από τα κανάλια κατά του νόμου Παππά συζητήθηκαν σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες στη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ...



Το τυπικό αυτό σκέλος ωστόσο, αν δηλαδή οι προσφυγές των καναλιών είναι απολύτως σύννομες και έχουν ασκηθεί παραδεκτά, είναι πολύ σημαντικό γιατί ενδεχόμενη απόρριψη θα σημαίνει ότι η Διάσκεψη δεν θα μπει στην ουσία των θεμάτων, αν δηλαδή ο νόμος Παππά είναι συνταγματικός ή όχι.

Η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, αναμένεται να συνεχιστεί και το πρωί της Παρασκευής, καθώς ο κ. Νίκος Σακελλαρίου όρισε δύο ημέρες διασκέψεων, ενώ παραμένει άγνωστο, αν και αυτή η διάσκεψη θα οδηγήσει σε απόφαση.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει και νέο πακέτο προσφυγών που έχουν προσδιοριστεί προς εκδίκαση για τις 13 Ιανουαρίου, οπότε – και πάλι- η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κληθεί να αποφανθεί επί της συνταγματικότητας ή μη του νόμου πάνω στον οποίο βασίστηκαν οι διαδικασίες διενέργειας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.