Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ο μετανιωμένος ΣΥΡΙΖΑίος, Δρογώσης, αποκαλύπτει τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ


Στο θέμα που έχει ανακύψει με τα προφίλ – τρολ στο Twitter και την εκμετάλλευσή τους από τα κόμματα, αναφέρθηκε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης...Ο Στάθης Δρογώσης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο που το κόμμα του παραπλάνησε, επανέρχεται με αφορμή την συζήτηση για τα τρολς του Twitter και κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση και κυριάρχησε στοTwitter με τη βοήθεια τους.

«Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουιτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως… Οι πιο πολλοί φεύγουν αποπ το κόμμα.μερικοί στοχοποιούνται .Κι εγω λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο. Καλα να πάθω», γράφει.

Το κείμενο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό
«Λίγα λόγια για τα τρολς του τουιτερ…

Το διάστημα 2011-2012 οι πιο πολλές περσόνες εδώ έγραφαν αυθόρμητα.
Υπήρχε μια δικτύωση λόγω των αγανακτισμένων. Κατω πλατεία.

Μαζί με αυτές τις αριστερές ανένταχτες φωνές βγήκαν κι οι πρώτες δεξιές αντιμνημονιακές ανελ ή γραφικοί πάνω πλατείας. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο έβρισκε εύκολα ανθρώπους στο τουιτερ.
Ήταν σαν κίνημα η κατάσταση.

Ο συριζα εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση. Κυριάρχησε στο τουιτερ με τη βοήθεια μας. Αλλωστε δεν ήθελε πολυ κόπο να ακυρώνεις Σαμαρά Μετα το 2013 τα πράγματα σταματάνε να ειναι ακηδεμόνευτα. Φτιαχνεται ομάδα κανονική με πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα πρώτα δεξιά τρολ βγαίνουν το 2013 και είναι σαφώς πληρωμένοι της ΝΔ.
Η φάση γίνεται σκληρή.
Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουιτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως…Οι πιο πολλοί φεύγουν αποπ το κόμμα.μερικοί στοχοποιούνται .Κι εγω λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο.
Καλα να πάθω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.