Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο καιρός της Δευτέρας


Ζέστες καλοκαιριού....



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και λίγες βροχές να σημειώνονται στα δυτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 30 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία στον Σαρωνικό δυτικοί 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα δυτικά και πιθανόν το απόγευμα στη Θράκη. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την ‘Ήπειρο, τη δυτική Στερεά τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νέφωσης πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές στα βόρεια, μέχρι το μεσημέρι και στο Ιόνιο τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι αναμένονται λίγες νέφωσης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές άρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς, στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς. στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότεροι.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τoπικά στα νότια 6 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Kρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικού 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός της Τρίτης

Την Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις στα βόρεια που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με περιορισμένοι ορατότητα κατά τόπους στα δυτικά τις πρωινές ήρες. Από τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα δυτικά με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.