Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ανήλικη προσπάθησε να σφάξει την κολλητή της


- Σχεδίαζε να δολοφονήσει και την οικογένειά της
Μια ανήλικη 14χρονη μαθήτρια προσπάθησε να σφάξει μέσα στο σχολείο την κολλητή της καθότι ήθελε να προκαλέσει αίσθηση...


 Όπως κατέληξε το δικαστήριο η κοπέλα είχε γοητευτεί από τους serial killers, ενώ και οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία των ΗΠΑ τις είχαν γίνει εμμονή.
Η μαθήτρια δελέασε και παρέσυρε το θύμα της σε μια απόμερη γωνιά του σχολείου τους στο Hampshire πριν τελικά τη μαχαιρώσει στις 25 Απριλίου. Στο δικαστήριο είπε ότι σχεδίαζε να κάνει κάτι εντυπωσιακό για ήθελε να την ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους.
Στο δικαστήριο επίσης αποκαλύφθηκε πως η 14χρονη σκόπευε να κόψει τον λαιμό της μητέρας και του αδερφού της ενώ κοιμόντουσαν καθώς και ότι σχεδίαζε μαζική σχολική σφαγή με λίστα θυμάτων που έφτανε τα 60 άτομα.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η μαθήτρια μια μέρα πριν προσπαθήσει να δολοφονήσει την φίλη της είχε φτιάξει ένα χαμόγελο ίδιο με εκείνο του χαρακτήρα Τζοκερ από το Μπατμαν, ώστε να μπορέσει να επικαλεστεί παράνοια στην αστυνομία και να μη τη συλλάβουν ελεύθερη.
«Έστειλε ένα μήνυμα στη φίλη της και της ζήτησε να συναντηθούν πριν αρχίσει το μάθημα, λέγοντας πως είχε ένα δώρο να της δώσει. Την παρέσυρε σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά στο σχολείο, έβγαλε το μαχαίρι από την τσάντα της και τη μαχαίρωσε στο στήθος. Το σχέδιό της ευτυχώς απέτυχε, καθώς η φίλη της έκανε λίγα βήματα πίσω και άνοιξε τα μάτια της λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το μαχαίρι προκάλεσε μια επιφανειακή πληγή στο στήθος της κοντά στην καρδιά και κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια» είπε ο εισαγγελέας της υπόθεσης James Newton-Price.
Η κοπέλα άκουσε την ετυμηγορία και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αρνήθηκε ότι είχε την πρόθεση να σκοτώσει το θύμα της, όμως στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι είχε γοητευτεί από τους serial killers και μάλιστα είχε φτιάξει ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τον Ted Bundy.
Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.