Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δυο δεκαπεντάχρονα σκότωσαν μάνα και κόρη και μετά... είδαν Twilight!


Σκληρές αναμνήσεις ξυπνά η δίκη που ξεκίνησε για την δολοφονία της 49χρονης Ελίζαμπεθ Έντουαρτς και της 13χρονης κόρης της Κέιτ στο Λινκολνσάιρ της Μ. Βρετανίας...


 Δράστες ήταν ένα 15χρονο αγόρι και ένα συνομήλικο του κορίτσι.
Οι δυο κατέθεσαν στο βρετανικό δικαστήριο του Νότινγχαμ ότι μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων και μαχαίρωσαν τη μάνα και την κόρη στο λαιμό ώστε να μην φωνάξουν. Και οι δύο έφηβοι, των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματά τους, φέρονται να έχουν προγραμματίσει τις δολοφονίες πριν από την εκτέλεσή τους στο σπίτι, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.
Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο μπάνιο και έκαναν ντουζ, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησαν τη ρομαντική ταινία φαντασίας «Twilight».
«Οι τραυματισμοί δεν θα ήταν άμεσα θανατηφόροι και υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ελίζαμπεθ Έντουαρτς επιβίωσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα» ανέφερε ο εισαγγελέας Πίτερ Τζόις.
Η κόρη της 49χρονης βρέθηκε ξαπλωμένη σε ένα στρώμα στο δωμάτιό της με δύο μαχαιριές στο λαιμό της, σύμφωνα με τον Τζόις.
«Οι δολοφονίες συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά η μια μετά την άλλη».
Η δίκη για την υπόθεση με τα δύο παιδιά βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι άγριες δολοφονίες είχαν γίνει τον περασμένο Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.