Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Φόβοι για δολοφονικό χτύπημα από τη «Σέχτα»


Αιματηρό χτύπημα φοβούνται τα στελέχη ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. μετά την απειλητική προκήρυξη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς»...


 η οποία ανέλαβε την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης με στόχο την κατοικία της Εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.
Η «κορώνα», όπως ήταν η κωδική ονομασία της «Σέχτας» στις διαδικτυακές συνομιλίες που σχετίζονταν με τη αποστολή της βόμβας-θρησκευτικό βιβλίο στο Α.Τ. Ιτέας, θεωρείται από τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, η οργάνωση που θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που οι τρομοκράτες πετύχουν θανατηφόρο πλήγμα σε στόχο τους.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ανησυχούν πως η πρώτη πράξη του Σχεδίου Νέμεσις θα έχει συνέχεια όπως το αντίστοιχο Σχέδιο Φοίνικας που είχε εξελιχθεί με βομβιστικές επιθέσεις και αποστολές εκρηκτικών φακέλων το καλοκαίρι του 2013, με στόχο την τότε διευθύντρια φυλακών Κορυδαλλού, σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Ναυπλίου, τον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και Εφέτη Ανακριτή. Αυτή τη φορά όμως, τα ίδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας καθώς οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Επιλέξαμε μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα περιοριστεί εκεί…» ενώ επιφυλάσσονται για την ολοκλήρωση της προκήρυξης, την πρότασή τους για το σχέδιο «Νέμεσις» και τον επίλογο «Θα επανέλθουμε...».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως η ίδια τρομοκρατική επωνυμία βρίσκεται πίσω από την αποστολή βόμβας-βιβλίου ιατροδικαστικής με βίδες και ξυραφάκια προς την Πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα στις 2 Ιουνίου 2016. Η δικαστική λειτουργός τον Ιούνιο του 2015 είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης συντρόφου φυλακισμένου μέλους της Συνωμοσίας, την αλλαγή περιοριστικών όρων της μητέρας του, ενώ είχε απορρίψει χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας στον Νίκο Ρωμανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.