Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Χαρτοπόλεμος Κυβέρνησης - ΝΔ για το γκάλοπ της Αυγής


Τον ασκό της πολιτικής αντιπαράθεσης φαίνεται πως άνοιξε η δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα Αυγή, η οποία δίνει σημαντικό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην καταλληλότητα για τη διακυβέρνηση της χώρας...



«Είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «κατανοητό το άγχος της Νέας Δημοκρατίας».

«Όμως η Νέα Δημοκρατία βιάζεται και για άλλους λόγους. Προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό. Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας.Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα» προσθέτουν.

«ΥΓ.Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Ή με τον αέρα των επιτυχιών της Gpo που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα.Καλή συνέχεια» καταλήγουν οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι.

Θεοδωρικάκος: Πολύ μεγάλο το πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νωρίτερα, ο πολιτικός αναλυτής και συμβούλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση είχε αναφέρει:

«Η σημερινή δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Αυγή παρουσιάζει μια σειρά δεδομένα που αποδεικνύουν το πολύ μεγάλο πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Η υπεροχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού είναι πλέον συντριπτική 42-23.

Η υπεροχή μίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αντίστοιχα πολύ μεγάλη 36-14», προσθέτει και σημειώνει ότι ταυτόχρονα το 51% των πολιτών τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν την πλήρη επιβεβαίωση της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών, ως ο πολιτικός που αποτελεί αξιόπιστη λύση στο τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Η πρόταση του για την συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό, δημιουργεί ελπίδες στηριγμένες στην πραγματικότητα ότι μπορεί να υπάρξει θετική διέξοδος και πραγματική ελπίδα.

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώνει τους Έλληνες. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οφείλουν να ακούσουν την φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό.

Η χώρα στην δύσκολη και πραγματικά κρίσιμη περίοδο που διανύει, έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία. Μία τέτοια κυβέρνηση ο ελληνικός λαός γνωρίζει, όπως δείχνει και αυτή η μέτρηση, ότι πρέπει να έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα αυτά γεμίζουν με ευθύνες τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, που οφείλουν να αποδείξουν στην πράξη ,ότι υπερβαίνουν τα λάθη και τις αδυναμίες του χθες και χωρίς καμιά έπαρση, αλαζονεία ή ρεβανσισμό, αγωνίζονται σκληρά για να συμβάλουν στο δημιουργικό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.