Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Δικαστήριο απαγόρευσε σε πορνοστάρ να αναστενάζει δυνατά


Διοικητικό δικαστήριο στο Μόναχο της Γερμανίας επέβαλε στην 23χρονη πορνοστάρ Natalie Hot απαγόρευση…


βογγητών και αναστεναγμών λόγω καταγγελιών γειτόνων της για ηχορύπανση.
Σύμφωνα με τους γείτονες, η φασαρία από το σπίτι της 23χρονης διατάρασσε την ησυχία της περιοχής Ampfing, όπου ζει.
Όπως εξηγεί η εφημερίδα Daily Star, η απαγόρευση σημαίνει πως η νεαρή δεν μπορεί πια να δουλεύει από το σπίτι της.
Η Natalie ζει με τον σύζυγό της και μια συνάδελφό της και στο δικαστήριο παραπονέθηκε πως «όλοι μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι ενώ εμένα μου το απαγορεύετε». Αναφερόταν στην εργασία της μέσω ίντερνετ, με webcam στο σπίτι της.
Μια γειτόνισσα της κλώτσησε την πόρτα της Natalie και την έβρισε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο ενώ άλλοι κάτοικοι έκαναν λίστες κι έπαιρναν φωτογραφίες με την «αυξημένη κίνηση» έξω από το σπίτι της 23χρονης.
Η Hot πρότεινε σε μια μορφή «συμβιβασμού» να καλέσει όλους τους γείτονές της σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στο σπίτι της, λέγοντας πως θα είχε πλάκα. Το δικαστήριο δεν συμμερίστηκε όμως τη διάθεσή της για ομόνοια και απέρριψε την πρόταση, επιμένοντας στην απαγόρευση.
Ο 34χρονος σύζυγος της Hot, Christian Lehle, είναι αποφασισμένος: «Για να δούμε τι θα πει η γειτονιά όταν θα δει την ολόγυμνη φωτογραφία της Natalie σε φυσικό μέγεθος τυπωμένη πάνω στο αυτοκίνητό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.