Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ένα ζωντανό βρέφος κι ένας βρεφικός σκελετός βρέθηκαν σε βαλίτσα στο Ανόβερο!


Ένα απίστευτο εύρημα ανακάλυψαν το απόγευμα της Παρασκευής σε μια πολυκατοικία στο Ανόβερο. Μέσα σε μια βαλίτσα εντοπίστηκε...


 ένα νεογέννητο και ένας βρεφικός σκελετός!
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, προχώρησε στη σύλληψη μιας 22χρονης γυναίκας που εικάζεται ότι είναι η μητέρα των βρεφών.
Τη βαλίτσα εντόπισε ένας 19χρονος, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο. Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο σκελετός που βρέθηκε μέσα στην ίδια βαλίτσα ανήκει επίσης σε βρέφος, το οποίο εικάζεται ότι πέθανε πριν από «αρκετό καιρό».
Τα οστά θα εξεταστούν από ειδικούς για να διαπιστωθεί πότε πέθανε το βρέφος.
Στους αστυνομικούς αναμένεται να καταθέσει ο σύντροφος της 22χρονης καθώς και οι γείτονες της.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Hannoverische Allgemeine Zeitung», οι γείτονες δεν γνώριζαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει και δεν είχαν ακούσει ποτέ κλάματα βρέφους.
Το νεαρό ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στην πολυκατοικία με τον σκύλο τους και φαίνονταν «φυσιολογικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.