Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΒ: Χάρτης για τη βιώσιμη ανάπτυξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα


Η δημιουργία του «BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY» που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν χάρτη της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στα γραφεία του ΣΕΒ...Οι επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, καλούνται να ανταποκριθούν σε 12 θεματικές κατηγορίες και κριτήρια, καταγράφοντας τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις, τις πολιτικές και τα συστήματα που αναπτύσσουν στους θεματικούς πυλώνες της βιώσιμης ανάπτυξης και στα συστήματα και στις διαδικασίες που υποστηρίζουν την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα τους. Ανάλογα με το βαθμό κάλυψης των εν λόγω κριτηρίων, καθώς και την αξιολόγηση από μια ειδική κριτική επιτροπή, όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα εντάσσονται στο SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY σε τρείς κατηγορίες ως εξής: Sustainability Leaders, Top Sustainability Companies , Emerging Sustainability Companies.

Σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας τόνισε: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα εντάσσονται στον πυρήνα της λειτουργίας των οργανωμένων επιχειρήσεων και είναι προϋπόθεση προσέλκυσης ποιοτικών επενδύσεων στη χώρα μας. Ο ΣΕΒ, ως ο θεσμικός εκφραστής των επιχειρήσεων που προσφέρουν υψηλό αναπτυξιακό μέρισμα στην ελληνική οικονομία, στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν τις αρχές και αξίες ενός επιχειρηματικού μοντέλου με κορμό τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τη δημιουργία του SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.