Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Αεροπορική εταιρεία μπέρδεψε δύο παιδιά και τα έδωσε σε διαφορετικούς γονείς!


Δεν είναι καθόλου σπάνιο να χάνει κάποιος τις αποσκευές του σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο, σίγουρα ωστόσο είναι σπάνιο να χάσει το παιδί του...


Ωστόσο, η αμερικανική JetBlueAirways όχι μόνο κατάφερε να χάσει το παιδί ενός ζευγαριού, αλλά τους έδωσε σε αντάλλαγμα ένα... άλλο!
Οι γονείς του ενός παιδιού κατέθεσαν τώρα μήνυση κατά της εταιρείας λέγοντας ότι βίωσε ένα τεράστιο συναισθητικό στρες, τρόμο, σοκ και ψυχολογικό τραύμα!
Η Μαριμπέλ Μαρτίνεζ περίμενε στις 17 Αυγούστου τον γιο της Άντι στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, η εταιρεια είχε μπερδέψει τις πτήσεις και έστειλε το γιο της στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης!
Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα καθώς ο Άντι στη Βοστώνη οδηγήθηκε από το προσωπικό της JetBlue Airways σε μια άγνωστη γυναίκα λέγοντάς του ότι αυτή είναι η μητέρα του!
Την ίδια ώρα ένα αγοράκι που κανονικά έπρεπε να είναι στη Βοστώνη οδηγήθηκε στην Μαριμπέλ έχοντας μάλιστα το διαβατήριο του Άντι!
Και τα δυο αγόρια είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο της Δομικανικής Δημοκρατίας.
Η JetBlue χρειάστηκε τρεις ολόκληρες ώρες για να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί και πού βρίσκονται τα αγόρια. Επί τρεις ώρες παιδιά και γονείς έζησαν έναν εφιάλτη με την Μαριμπέλ να πιστεύει ότι κάποιος έχει απαγάγει τον γιο της!
Η γυναίκα με την μήνυση της ελπίζει να βοηθήσει να μην συμβεί αυτό σε κανέναν ξανά. Η JetBlueAirwaysπρος το παρόν αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.