Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Καταγγελία σοκ πατέρα: Διαμέλισαν και έφαγαν τον γιο μου στην φυλακή


Η εξέγερση στη φυλακή ξεκίνησε όταν οι κρατούμενοι έπιασαν ομήρους οκτώ επισκέπτες και δύο φρουρούς, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησης...


Σε μία καταγγελία σοκ προχώρησε το σαββατοκύριακο ένας πατέρας από τη Βενεζουέλα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο γιος του κατακρεουργήθηκε και φαγώθηκε από τους συγκρατούμενούς του κατά τη διάρκεια μιας εξέγερσης σε φυλακή της Βενεζουέλας, η οποία κράτησε έναν ολόκληρο μήνα.
Ο Χουάν Κάρλος Χεράρα δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι ο γιος του, ένας 25χρονος άνδρας που βρισκόταν στη φυλακή για ληστεία που διέπραξε το 2015, βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια των συγκρατουμένων του, μεταφέροντας τις φριχτές λεπτομέρειες για το έγκλημα που του αποκάλυψε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
«Σαράντα άτομα επιτέθηκαν στον γιο μου και σε άλλους 2 άνδρες. Τους μαχαίρωσαν, τους κρέμασαν για να φύγει το πολύ αίμα και στη συνέχεια ο Ντοραντζέλ τους έσφαξε για να τους ταΐσει στους κρατουμένους», είπε ο τραγικός πατέρας, αναφερόμενος στον Ντοραντζέλ «Ανθρωποφάγο» Βάργκας που φυλακίστηκε το 1999 για κανιβαλισμό.
Σύμφωνα με τον Χεράρα, ο κρατούμενος που του έδωσε τις πληροφορίες του εκμυστηρεύτηκε ότι ο Βάργκας τον βασάνισε χτυπώντας τον με ένα σφυρί, προκειμένου να τον εξαναγκάσει να δοκιμάσει από το κρέας των τριών ανδρών.
Η εξέγερση στη φυλακή ξεκίνησε πριν από έναν περίπου μήνα, όταν οι κρατούμενοι έπιασαν ομήρους οκτώ επισκέπτες και δύο φρουρούς, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησης. Οι αρχές μπόρεσαν να λήξουν την ομηρία μόλις πριν από 3 ημέρες, ενώ από τη διοίκηση της φυλακής έχει επιβεβαιωθεί η εξαφάνιση δύο κρατουμένων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη αναφορά για καννιβαλισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.