Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Καρατόμησαν τον Ντογιάκο


Σε έκπτωση από την θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών οδηγείται ο Ισίδωρος Ντογιάκος καθώς σήμερα του επιδόθηκε η καταδίκη του...




από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου η οποία του ειχε επιβληθεί πριν από είκοσι ημέρες.

Από το νόμο, μετά την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης, ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση του.

Στις πρόσφατες εκλογές αναπληρωτής προϊστάμενος είχε αναδειχθεί ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκος ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών καθώς είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια τέτοια η εξέλιξη .

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος εξελέγη, για δεύτερη φορά στη θέση του προϊσταμένου, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που έγιναν στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ενώ είχε προηγηθεί η πειθαρχική καταδίκη του. Κάτι που ερμηνεύθηκε πως οι εισαγγελείς στην πλειοψηφία τους θέλησαν με την ψήφο τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Προϊσταμενου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.