Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Έκλεψε συσκευές και έβαλε αγγελία για να τις πουλήσει!


«Καμπανάκι» χτύπησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου η ηλεκτρονική αγγελία που είδαν σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών στο...


 Ίντερνετ για την πώληση τριών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής, καθώς ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά τους με αυτές που είχαν κλαπεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από ένα κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής!
Ένας από τους αστυνομικούς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «πωλητή» παριστάνοντας τον υποψήφιο αγοραστή και, αφού συμφώνησαν στην τιμή πώλησης των συσκευών, έκλεισαν ραντεβού για την παράδοσή τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μόλις έφτασε ο 32χρονος Γεωργιανός με τα μηχανήματα, συνελήφθη και οι συσκευές κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν ήταν αυτός ο δράστης της κλοπής ή έχει και συνεργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.